Followers

Cari Blog Ini

Sabtu, 12 April 2008

ABDULLAH AKUI BELIAU ANTARA PENYEBAB BN KEHILANGAN UNDI

Aiik...baru dua tiga hari lepas Dollah keluar kenyataan dengan menyatakan faktor utama BN kalah teruk disebabkan sabotaj dari ahlinya sendiri..la ni mau pusing lagi ker atau tiba-tiba dapat ilham melalui mimpi indahnya bahawa beliaulah merupakan penyebab utama BN kehilangan undi semasa PRU lalu...

Bagi saya tiada hairannya...media massa tidak akan telus dalam melaksanakan tanggungjawab mereka sebagai penyebar maklumat..bahkan dengan kuasa yang dimiliki, mereka akan memutar belitkan segala fakta demi menjadi pencacai setia kepada Barisan Nasional....

....................

JOHOR BAHARU 11 April – Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi mengakui beliau merupakan di antara faktor yang telah menyebabkan Barisan Nasional (BN) kehilangan undi pada pilihan raya umum ke-12 bulan lepas.

Abdullah yang juga Presiden UMNO berkata, disebabkan perkara tersebut beliau merasakan bertanggungjawab untuk berbuat sebaik-baiknya bagi memulihkan BN dan UMNO.

"Saya merasakan saya adalah penyebab kepada 'pembuangan undi' (undi tidak diberikan) kepada Barisan Nasional. Dan saya merasakan bertanggungjawab untuk membuat sebaiknya-baiknya untuk memulihkan BN dan UMNO," katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Perdana Menteri berkata demikian kepada pemberita selepas mengadakan pertemuan lebih dua jam dengan Badan Perhubungan UMNO Johor yang diketuai oleh Menteri Besar, Datuk Abdul Ghani Othman.

Turut hadir pada pertemuan itu ialah Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang juga Naib Presiden UMNO, Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Syed Hamid Albar dan Menteri Pengajian Tinggi Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin.

Bernama

Tiada ulasan: